Klek Entos, moment înfricoșător la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a intrat pe scenă cu un topor

Klek Entos, moment înfricoșător la Românii au Talent, sezonul 12. Magicianul este renumit la nivel modial.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Klek Entos, moment înfricoșător la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a intrat în scenă cu un topor, iar jurații au intrat în panică.

Klek Entos, moment înfricoșător la Românii au Talent, sezonul 12

Klek Entos, magicianul în vârstă de 49 de ani, originar din Franța, i-a înspăimântat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 12, prin apariția sa bizară, dar și prin numărul său înspăimântător de magie.

Potrivit presei internaționale, numele real al lui Klek Entos este David Stone. Concurentul înspăimântător de la Românii au Talent 2022 a mai participat în trecut la emisiuni precum: ”America are Talent”, ”Franța are talent” și ”Italia are talent”.

Citeste si: Cine sunt Marius Gagiu și Valentin Iancu de la Românii au Talent, sezonul 12. Jurații s-au ridicat în picioare ca să îi aplaude pe cei doi acrobați

Citeste si: Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12. Smiley a rămas impresionat de micuța concurentă

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Klek Entos a descoperit magia la vârsta de 18 ani, iar de atunci a făcut din asta o meserie. Concurentul de la Românii au Talent, sezonul 12, este cunoscut la nivel mondial, ba chiar a apărut în filme franțuzești.

Totodată, magicianul a scris și o carte intitulată ”Adevăratele secrete ale magiei”, care s-a epuizat de pe stocurile din Franța în 15 zile.

David Stone sau Klek Entos de la Românii au Talent, sezonul 12, a studiat Filosofia și Psihologia înainte să urmeze calea artistică și să se dedice magiei, relatează the-sun.com.

Klek Entos, patru de DA, la Românii au Talent 2022

Jurații de la Românii au Talent 2022 au rămas uimiți, dar și speriați de numărul de magie prezentat de Klek Entos la Românii au Talent, sezonul 12.

Misteriosul concurent nu le-a adresat niciun cuvânt juraților de la Românii au Talent 2022, în afara numărului prezentat pe scenă, însă jurații au decis să îi spună magicianului câteva cuvinte, înainte de-a vota.

Citeste si: Sandeep Kale, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12. Andra: ”Așa ceva nu am văzut în niciun sezon...”

”Mie mi-a plăcut numărul tău, cred că ești unul dintre cei mai buni magicieni pe care i-am văzut în viața mea până acum și este un număr spectaculos. Mă bucur că ai venit să ni-l arăți. Și mă bucur că nu ai folosit și toporul ăla, indiferent la ce te-ai gândit să faci cu el”, a spus Mihai Bobonete.

”Numărul e bine executat, ca să zic așa, dar cam înfricoșător, adică nu e genul de magie la care aș vrea să mă mai duc o dată. E pe genul bine tată, ești bun, am înțeles. Mai vorbim noi, te mai caut eu dacă e”, a spus Andi Moisescu.

”Este prima oară când văd live un astfel de moment și din partea mea ai un DA”, a spus Dragoș Bucur.

”Nu știu dacă te încurcăm sau te ajutăm, dar noi te așteptăm în etapa următoare cu patru de DA”, a spus și Andra.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Andreea Dena de la Românii au Talent, sezonul 12. Vezi cum i-a impresionat frumoasa concurentă pe jurați

Valerii Hrishanin, pictorul de la Românii au Talent, sezonul 12. Ucraineanul i-a oferit Andrei un dar neprețuit

Tina Miholcea, surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12. Smiley a rămas impresionat de micuța concurentă

Urmează o zi cu decizii importante care vor influența viața zodiilor în bine

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar în această SEARĂ! Este informația momentului pentru milioane de români

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume. Panourilor de informare sunt mai degrabă ghicitori. Foto

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies