O fostă concurentă a unei emisiuni matrimoniale, șantajată cu filme porno de amant!

O fostă concurentă a unei emisiuni matrimoniale a ajuns în fața magistraților din cauza unui bărbat cu care s-a iubit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O fostă concurentă a unui show matrimonial a trecut prin clipe cumplite din cauza fostului iubit, devenit între timp amant.

Marinela, care anul trecut a fost protagonista unui show cunoscut, a ajuns dă fie șantajată de către iubit cu filmulețe în ipostaze intime, iar acest caz a ajuns și pe mâna polițiștilor.

Întâmplarea a avut loc în anul 2013, atunci când iubitul al Marinelei, M.G.D, a sustras un hard disk dintr-un laptop, unde se afla o înregistrare în care tânăra apărea în ipostaze intime cu fostul iubit, numit T.F.C, informează cancan.ro.

Citeste si: Brigitte, viitoarea soție a lui Florin Pastramă, a vorbit despre sarcină: ”Tatăl copilului meu”

Citeste si: Unde are Mihai Constantinescu locul de veci! Artistul l-a pregătit chiar la începutul anului

Citeste si: Veste uriașă în showbiz-ul românesc! A devenit mamă pentru prima dată

Iubitul a început să îi trimită Marinelei de pe un cont de Facebook fals imaginile compromițătoare, spunându-i că o va da în vileag.

„Inculpatul o amenința pe persoana vătămată că va da în vileag fapta compromițătoare, dacă aceasta nu va accepta să se întâlnească cu inculpatul la Hotel Parc, în scopul de a dobândi în mod injust, de la persoana vătămată, foloase de natură sexuală, iar concomitent cu mesajele trimise numitei victimei, și în același scop, pentru a leza libertatea psihică a persoanei vătămate, inculpatul a postat două fotografii indecente în care era surprinsă persoana vătămată, pe pagina de Facebook a show-ului de televiziune denumit «Mă însoară» difuzat de postul de televiziune, show la care participa și persoana vătămată, inculpatul sugerând, în comentariile postate la fotografii, că ar deține și alte asemenea fotografii”, au stabilit magistrații.

Pe data de 4 iulie 2018, cazul a fost înregistrat la judecătorie, Marinela constituindu-se ca parte civilă în proces.

Marinela a admis că și-a înșelat iubitul, iar imaginea sa a avut de suferit. Partenerul ei din emisiune, precum și mama acestuia, nu îi mai răspund la telefoane și nici la mesaje.

„Persoana vătămată a declarat că a avut o relație și cu inculpatul în perioada cât a fost în relații de concubinaj cu numitul T. F. C., iar inculpatul o vizita frecvent, mai mult persoana vătămată întreținând și până la data audierii relații sexuale cu acesta. Persoana vătămată a mai declarat că inculpatul avea și cheie de la locuința acesteia, iar în ziua de 07.03.2018, când și-a adus aminte de laptopul pe care avea salvată filmarea, s-a deplasat la un service, pentru a recupera datele de pe calculator, însă cu această ocazie a aflat că de la laptop lipsește hard diskul, persoana de la service spunându-i că cel care l-a scos a forțat laptopul cu un cuțit”, au notat magistrații.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate