Vica Blochina, propunere indecenta, vica blochina mesaj

Vica Blochina a primit o propunere indecentă din partea unui milionar român

Vedete

Vica Blochina, mesaj uluitor din partea unui milionar. I-a făcut o propunere indecentă, iar totul a ajuns pe internet: "Îți dau toți banii înainte, cash sau transfer"

Vica Blochina a primit o propunere indecentă din partea unui milionar român și nu s-a sfiit să le arate și fanilor săi de pe rețelele de socializare. Ce a putut să-i propună bărbatul?

Vica Blochina are 47 de ani și un copil în vârstă de 15 ani, însă își menține o siluetă de invidiat și întoarce privirile tututor bărbaților. Frumoasa vedetă este urmărită de mii de persoane în mediul online, unde postează periodic fotografii care adună mii de like-uri și reacții pozitive din partea fanilor săi. Fosta dansatoare sucește mințile bărbaților, chiar dacă se apropie de vârsta de 50 de ani și este apreciată și dorită de mulți domni. Recent, vedeta a primit o propunere indecentă pe rețelele de socializare, pe care le-a arătat-o și fanilor săi.

Vica Blochina are un corp de invidiat, iar propunerile din partea bărbaților nu contenesc să apară. Celebra fostă dansatoare a primit un mesaj uluitor din partea unui urmăritor de pe rețelele de socializare. Milionarul român i-a făcut Vicăi o propunere indecentă și i-a spus că vrea să petreacă o noapte cu ea contra cost. Vica Blochina a postat în mediul online mesajul primit din partea milionarului, care i-a scris că îi oferă 20.000 de euro dacă acceptă să să se întâlnească.

Citește și: Ce meniu are Vica Blochina după operația la stomac? E mult mai drastic decât se aștepta: "Am o lună de chin"| EXCLUSIV

„Eu sunt****. Îmi pare bine. Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct. Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar.

Și acum îți pot face transfer bancar dacă vrei. Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi dar am zis să fiu direct… Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer facă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În 5 minute ai banii în cont dacă vrei”, a fost mesajul pe care bărbatul i l-a trimis Vicăi Blochina.   

Cum a reacționat Vica Blochina când a primit propunerea indecentă?

Vica Blochina nu s-a lăsat impresionată de banii pe care urmăritorul său de pe rețelele de socializare i-a spus că îi are. Vedeta s-a amuzat copios când a văzut mesajul primit și nu s-a sfiit să le arate și fanilor săi propunerea pe care i-a făcut-o milionarul. Frumoasa blondină a postat un mesaj la secțiunea de InstaStory în care l-a ironizat pe bărbatul care i-a oferit bani pentru a petrece o noapte împreună.

„Uitați unde era milionarul…și eu Mikonos Mikonos”,

a fost reacția vedetei, potrivit impact.ro.

Citește și: "E coadă la el, se știe" Vica Blochina a spus tot adevărul despre Cristi Borcea! Și-a dorit sau nu o relație cu soțul Valentinei Pelinel

Vica Blochina, propunere indecenta, vica blochina mesaj

Vica Blochina

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Citește și: ”Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, jignită și bătută ani la rând! Vedeta nu poate trece nici acum peste acea traumă

Deși primește multe complimente și chiar propuneri deocheate din partea bărbaților, Vica Blochina nu este mulțumită de aspectul ei fizic și apelează la mai multe intervenții pentru a arăta cât mai bine. Recent, vedeta și-a micșorat stomacul printr-o intervenție chirurgicală pentru a da jos kilogramele în plus și pentru a reveni la forma fizică pe care o avea în tinerețe.

„Astăzi sunt mai bine. Ieri nu m-am simțit bine… recuperare după plicatura gastrică necesită răbdare. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune, nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul. Îmi este puțin foame, beau doar lichide clare, 2 litri pe zi minim, medicamente prescrise nu sunt multe”, a transmis Vica Blochina pe pagina sa personală de Instagram, după operația la stomac.