Gheorghe Dincă a fost dus la sediul DIICOT! Își va analiza propriul dosar

Criminalul din Caracal a fost adus la sediul DIICOT astăzi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Noi informații în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost adus la sediul DIICOT. Bărbatul care le-a răpit pe fete își va studia dosarul împreună cu avocatul său din oficiu.

Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a luat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu cu mașina la ocazie, a solicitat să vadă dosarul făcut de procurori. Autoritățile i-au pus la dispoziție 7 volume din dosar.

Citeste si: Un elev din Brașov a fost bătut de profesor până a făcut pe el, dintr-un motiv cu totul halucinant

Citeste si: O femeie a mers să-și pună unghii false, dar a fost la un pas să rămână fără degete! I s-au umflat și sunt pline cu puroi

Citeste si: Alertă în Olt! Două cranii umane au fost găsite pe un câmp

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut faptul că ar fi ucis-o cu cruzime pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, care a dispărut în luna aprilie a acestui an, după ce s-a urcat în mașina luată la ocazie și condusă de Gheorghe Dincă.

Familia Luizei Melencu așteaptă un semn de la divinitate, dar și de la anchetatori, spunându-le că fata lor este în viață și că se întoarce acasă.

Conform Cancan, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, după ce a luat-o la ocazie cu mașina lui. Probe concludente nu au fost obținute nici până la această oră.

Citeste si: Ce a făcut Răzvan Botezatu pentru noul său iubit! A venit în România și i-a făcut o surpriză uriașă

Conform spuselor lui Dincă, el ar fi ucis-o în același mod cum susține că a ucis-o și pe Alexandra Măceșanu. El era convins că Luiza Melencu nu ar fi niciodată găsită de familie sau autorități, numai el și ”Dumnezeu” știind unde se află. Monstrul din Caracal a mărturisit faptul că ar fi lovit-o pe tânără, ca în cazul Alexandrei, leșinând. Gheorghe Dincă ”a crezut că se preface”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate