O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

O victimă a lui Gheorghe Dincă, mărturii șocante. Fata a povestit tot ce i-a făcut Monstrul din Caracal

Autor: R.L.

In articol:

O tânără pe care Gheorghe Dincă ar fi abuzat-o în trecut a rupt tăcerea. Fata susține că nu doar ea a fost victima Monstrului din Caracal, ci și sora ei mai mică, atunci în vârstă de 4 ani.

 

Victima lui Gheorghe Dincă a făcut declarații despre coșmarul trăit. Tânăra are 18 ani și își amintește cu groază ce a pățit la 9 ani.

"Era prieten cu tatăl meu. A venit, iniţial, să-i repare doar un windows, la calculator. Venea din ce în ce mai des. Fără motiv. Venea, ba, să ne încălzească laptele. Ba să ne cumpere dulciuri. Să ne dea bani. Se oferea în treburile curţii. Părinţii mei îl primeau pentru că aveau încredere în el, pentru că, vă daţi seama, cine se gândeşte la un om bătrân că ar putea profita de un copil de 9 ani. Eu sunt născută la o zi diferenţă de el. El este pe 27 mai, eu, pe 26 mai. Avea vreo 50 şi ceva de ani... Cam aşa. Cine s-ar fi gândit la aşa ceva? Nimeni! Nici eu, până în momentul în care a început să-mi fie frică de el.

La început, am zis că poate este doar o joacă sau cine ştie... Eram un copil de 9 ani. Nici nu ştiam ce este aia. Şi a început, prima dată, să îmi bage mâna în pantaloni, după... să mă sărute, să îmi pună mâna pe sâni şi tot aşa mai departe. Am rămas blocată. Am făcut un atac de panică. Am rămas în faţă lui, nu am ştiut ce să mai spun, mă uitam la el.
Probabil că m-a văzut că nu am avut nicio reacţie şi probabil şi-a făcut curaj să continue cu chestia asta", a povestit adolescenta.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

Timp de un an, Gheorghe Dincă ar fi abuzat-o. La un moment dat, a găsit curajul să le povestească părinților ce i se întâmplă, însă tatal ei nu a crezut-o.

Citeste si: DIICOT a anulat amenda pentru mama Luizei Melencu. Prima reacție a avocatului Tonel Pop

Citeste si: Gheorghe Dincă, pus la zid! Un om de afaceri din Arad a făcut dezvăluiri despre el: "Există un dosar penal pentru...”

Citeste si: Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava! Ce se întâmplă cu „monstrul din Caracal”

 

"Mi-a fost frică, mi-a fost teamă. Pentru că mi-a spus (n.r. Dincă) că nu vrea să ne certăm. M-am gândit că cine ştie ce poate să îmi facă. Un copil de 9 ani... Nu ştiam ce sunt toate chestiile astea! Ce înseamnă un bărbat. Ce înseamnă o femeie. Ce pot face cei doi. Începusem să-l visez noaptea. Mă trezeam cu atac de panică, nu puteam respira. Începuse să îmi fie foarte frică de el. Nu că frică! Numai privirea lui care era dubioasă... Doar privirea mă băga în sperieţi şi îl visam noaptea... După ce m-a obligat să mă uit la filme porno cu el, ne-am dus să luăm pe cineva. Pe timp de iarnă, a fost chestia asta. Când nu a putut să urce duba lui pe un deal, a oprit maşina, au coborât toţi din maşină şi i-au aşteptat pe unchii mei. Când am rămas singură, a venit la mine, în spate, şi a început să mă sărute, să... ce făcea el, ce îmi făcea el. După, ne-am dus acasă. Şi seara, ne-am dus la magazin şi a oprit maşina, lângă o vilă şi a început să... Devenise puţin dur. Adică, când mă lua de mână, mă strângea sau vorbea răstit. Şi nu mai puteam eu", a mai spus fata.

Tânăra susține că Gheorghe Dincă a vizitat-o cu două săptămâni înainte să se afle că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. A mers la ea la locul de muncă și a vrut să se intereseze de starea ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

DIICOT a anulat amenda pentru mama Luizei Melencu. Prima reacție a avocatului Tonel Pop

Gheorghe Dincă, pus la zid! Un om de afaceri din Arad a făcut dezvăluiri despre el: "Există un dosar penal pentru...”

Dezvăluiri ȘOC din gura menajerei lui Gheorghe Dincă: "Mi-a strâns mâinile și saliva pe mine"

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies